W związku z rozwojem sieci sklepów firmowych "EDMARK" poszukujemy lokali użytkowych o powierzchni od 30 do 60 mkw. Jeżeli posiadasz na wynajem lokal użytkowy o określonej powierzchni prosimy o kontakt: 509 877 050
"EDMARK” Edyta Stypułkowska i Marek Stypułkowski Spółka Jawna 18-105 Suraż, ul. Osiedlowa 6 NIP: 966-15-50-914 realizuje projekt pn. „Rozwój działalności gospodarczej poprzez wdrożenie nowych produktów w postaci elementów mrożonego kurczaka oraz zwiększenie zatrudnienia”, który otrzymał dofinansowanie w wysokości 299 897 zł (słownie: dwieście dziewięćdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset dziewięćdziesiąt siedem złotych) w ramach poddziałania „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” objętego Programem w zakresie Rozwój przedsiębiorczości na obszarze wiejskim objętym strategią rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność/operacja „Rozwijanie działalności gospodarczej poprzez wprowadzenie nowego produktu do sprzedaży”
Obsługujemy szeroką gamę klientów hurtowych (hurtownie, sklepy, zakłady wędliniarskie, zakłady garmażeryjne, agencje eksportowe, bary, restauracje, hotele, firmy cateringowe) za pośrednictwem, których nasz produkt trafia na rynek detaliczny w kraju i za granicą. Zapraszamy również do naszych nowo otwartych sklepów.
Zapraszamy do składania zamówień telefonicznie:
- 509-877-050
- 509-877-051
- 509-877-052
oraz do naszej hurtowni i sklepów firmowych EDMARK:
Zakład dzielenie drobiu :
- Suraż 18-105 , ul.Osiedlowa 6
czynna od 6:00 do 22:00 poniedziałek - piątek
czynna od 6:00 do 14:00 sobota
Tel: 797-807-257
Sklep Nr 1 :
- Łapy 18-100, ul. Armii Krajowej 2A
Tel: 509-877-053
czynny od 8:00 do 16:00 poniedziałek - piątek
od 7:00 do 13:00 sobota
Sklep Nr 2 :
- Łapy 18-100, ul. Cmentarna 35
Tel: 506-851-860
czynny od 8:00 do 16:00 poniedziałek - piątek
od 7:00 do 13:00 sobota
Sklep Nr 3 :
- Białystok 15-113, ul. Gen. Wł. Andersa 40
Tel: 506-074-023
czynny od 7:00 do 13:00 poniedziałek - piątek
od 7:00 do 13:00 sobota
Sklep Nr 4 :
- Białystok 15-732, ul. Choroszczańska 24
Tel: 506-073-796
czynny od 7:00 do 17:00 poniedziałek - piątek
od 7:00 do 14:00 sobota
Sklep Nr 5 :
- Białystok 15-794, ul. Gajowa 70
Tel: 690-200-244
czynny od 7:00 do 16:00 poniedziałek - piątek
od 7:00 do 14:00 sobota
Sklep Nr 6 :
- Sokoły 18-218, ul. Rynek Kościuszki 1
Tel: 690-200-233
czynny od 7:00 do 12:00 poniedziałek - piątek
od 7:00 do 12:00 sobota
Sklep Nr 7 :
- Wysokie Mazowieckie 18-200, ul. Plac Odrodzenia 17
Tel: 690-200-220
poniedziałek - sklep nieczynny
czynny od 8:00 do 16:00 wtorek - piątek
od 7:00 do 13:00 sobota
Sklep Nr 8 :
- Kleosin 16-001, ul. Zambrowska 18
Tel: 516-043-773
czynny od 8:00 do 16:00 poniedziałek - piątek od 7:00 do 14:00 sobota
Sklep Nr 9 :
- Choroszcz 16-070, ul. Sienkiewicza 30A
Tel: 797-124-025
czynny od 8:00 do 16:00 poniedziałek - piątek od 7:00 do 13:00 sobota
Sklep Nr 11 :
- Białystok, ul. Duboisa 10 lok. 7
Tel: 797-124-350
czynny od 8:00 do 16:00 poniedziałek - piątek od 7:00 do 14:00 sobota
Sklep Nr 12 :
- Łapy 18-100, ul. Żwirki i Wigury 28A
Tel: 690-200-211
czynny od 8:00 do 16:00 poniedziałek - piatek
od 7:00 do 13:00 sobota
Sklep nr 18:
- Tykocin 16-080, ul. Stary Rynek 4
Tel: 690-200-266
czynny od 7:00 do poniedziałek - piątek
od 7:00 do 13:00 sobota
Skrzydełka z kurczaka w pesto
Składniki:
- 1,5 kg skrzydełek z kurczaka,
- jogurt naturalny
- pesto (zielone, bądź czerwone- według uznania ) – 1 słoiczek
- mąka
- olej
- sól
- pieprz
Wykonanie:
-
Rozgrzewamy olej na patelni,
-
obtaczamy skrzydełka w mące z dodatkiem soli i pieprzu,
-
następnie smażymy obtoczone skrzydełka na rozgrzanym oleju, do momentu aż się zarumienią,
-
pesto mieszamy z jogurtem naturalnym w proporcjach 1:1 (jedna łyżka pesto- jedna łyżka jogurtu naturalnego), doprawiamy solą i pieprzem według uznania,
-
przekładamy skrzydełka do garnka z gotowym pesto,dusimy na małym ogniu- 25-45 minut,
-
Smacznego !
Kurczak w maśle ziołowym
Składniki:
- kurczak (cały)
-masło- ½ kostki
- pietruszka – pęczek
- czosnek - 2-3 ząbki
- przyprawa „kurczak po królewsku” - 1 op.
- przyprawa „ kurczak z grilla” – 1 op.
Wykonanie:
-
Kurczaka nacieramy przyprawami według swojego uznania oraz odstawiamy go do lodówki na noc,
-
Masło mieszamy z czosnkiem oraz pietruszką, również odstawiamy na noc,
-
Przed pieczeniem, masło wkładamy pod skórę (od strony fileta) oraz do środka, by kurczak był wilgotny, dolewamy pół szklanki wody do brytfanki do pieczenia.
-
Pieczemy kurczaka 200-220 stopni, 65-85 min, aż się ładnie zarumienia. Podlewamy wodą z masłem kurczaka podczas pieczenia.
Udziec z kurczaka w sosie Bbq
Składniki:
- udziec z kurczaka – 1,5 kg
- sos bbq – 1 butelka
- sól
- pieprz
- łyżka masla
Wykonanie:
-
Udziec kroimy na mniejsze kawałki ( w paski),
-
Przyprawiamy go solą i pieprzem,
-
Rozpuszczamy masło na patelni,
-
Smażymy udziec, aż się zarumieni,
-
Zalewamy zarumieniony udziec sosem bbq,
-
Dusimy z sosem z 3-5 min,
-
Smacznego !
Filet z kaczki w ziołach
Składniki:
-filet z kaczki
-sól
-majeranek
- pieprz
-olej
Wykonanie:
-
Skórę na filecie nacinamy delikatnie w kratkę,
-
Nacieramy filet marynatą ( sól, pieprz, majeranek, olej)
-
Marynujemy 1-2h w lodówce,
-
Smażymy zaczynając od strony skóry, smażymy 8 minut na wolnym ogniu, przewracamy, drugą stronę smażymy 4 minuty.
-
Przed podaniem, mięso musi odstać 2-4 min,
-
Smacznego !