Firma

   W 1996 roku rozpoczęliśmy naszą działalność pod nazwą "EDMARK". Podstawą działalności jest handel hurtowy mięsem drobiowym : kurczak i indyk . W 2004 roku powstał Zakład Dzielenia Drobiu w Surażu, uzyskując rok później uprawnienia eksportowe na kraje Unii Europejskiej. W związku z zakończeniem wprowadzania Systemu HACCP jakość naszych produktów osiągnęła bardzo wysoki poziom, czego dowodem jest coraz większa baza naszych kontrahentów. W 2015 roku został otwarty nasz pierwszy sklep firmowy, potem następny i na chwilę obecną mamy dwanaście sklepów firmowych i w dalszym ciągu powiększamy sieć dystrybucyjną o kolejne sklepy.

W 2020 roku nabyliśmy działkę w Podstrefie Łapy o powierzchni ponad 1ha, na której planujemy budowę zakładu dzielenia drobiu o powierzchni 4 tys. Mkw, który zostanie wyposażony w nowoczesne, w znacznym stopniu zautomatyzowane linie produkcyjne. Cały park maszynowy, w który wyposażymy nowy zakład, jest przyjazny środowisku i dla otoczenia. Liczymy, że nowa inwestycja pozwoli zwiększyć zasięg naszych produktów na nowe rynki